KOLTUK KILIFI DİKİMİ

İşte koltuk kılıfı böyle dikilir. Fotolar sondan başa oldu. Bilirsiniz tembelim biraz, o yüzden düzeltemeyeceğim. Siz en alttaki resimden başlayın. Yazının sonunda nereden alındığı bilgisi var. Eğer koltuğunuza kılıf dikmek istiyorsanız size gerçekten iyi fikir verecek bir iş. Mutlaka bakın. Kızımızı takdir ediyorum. Tek kelimeyle harika iş çıkartmış.





Güzarman























Kolduğun etekleri. Valla çok detaylı bir iş. Bunları zor buldum. umarım becerlik ev kadınlarının işine yarar.Ben bile dikebileceğime dair ümitlendim.



























































































































































































Bu koltukların kenarında bulunan yuvarlak şerit. Gördüğünüz gibi adını bile bilmiyorum. Siz biliyorsanız bana yazın. Ama en azından geçirme yöntemini öğrendim.






















Minderleri dikmek için güzel bir yöntem. Vaalla ben böyle beceremezdim.











































































sanırım bu alt kılıf direkt koltuğun üzerine yerleştirip dikiyor. Ölçü alımınada dikkat edin.



Alınan ölçüler ve parçalar kumaşın üstüne yerleştiriliyor. Böylece ne kadar kumaş gideceğini görüyor. Çok akıllıca ve israftan kurtarıyor.İlk iş bir deftere koltuğun parçaları çizilir. Bunun için önce ölçü alıyor.Merhaba Arkadaşlar,


Evimde iki tane koltuğum var. Sevgili kedim geldikleri ilk günden itibaren onların canına okudu. Bende bulduğum güzel kumaşlarla onlara kılıf dikmeye karar verdim. Tabi ilk günden beceremedim. Google sagolsun araştırdım, slipcover.vrya.net isimli siteden bulduğum bu kılıf dikimi fotolarını sizlerle paylaşıyorum. Valla kıza koca bir aferin çektim, ben asla bu kadar iyi yapamazdım. Umarım sizlerede fikir verir.

Ben mi? Şimdilik kendi kılıflarımı askıya aldım. Becerebilirsem burada sizlerle paylaşacağım.
Sevgiler

Güzarman

0 Kişi Yorum Yaptı :

Hürriyet