EFT Nasıl Yapılır, Kendi Başına EFT Yap!



Daha önce eklediğim videolarda EFT nedir, nasıl yapılır konularında bilgi almıştık. Peki kişi kendisi nasıl EFT yapabilir. Bir uzmana gitseniz bile uzmanlar evde tek başınıza EFT yapmanızı isteyecekler.
İşte size aşağıda verdiğim örnek en güzel videolardan birisi. Video biraz takılsada sonuna kadar izlemenizi öneririm. Araştırdıklarım içerisinde en güzel örneklerden birisi bu videoydu.
Bu arada EFT yapmak biraz komik bir şey. Türkçede EFT ye "Tepeleme" deniyor. İlerleyen yazılarda size EFT ile ilgili başka videolar göndereceğim.EFT yaparken sorununuzla ilgili doğru cümleler kurmak ve sizi en çok rahatsız eden hissi yakalamanız önemli. İşte bu yüzden Güz ablanız size bir kaç örnek cümle yazdı.


"kilolu ve şişman olmama rağmen"     kendimi tümüyle ve içtenlikle kabul ediyor ve onaylıyorum.
"kendimi güvende hissetmeme rağmen"
"köpeklerin ısırmasından korkmama rağmen"
"suda boğulmaktan korkmama rağmen"
"parasız kalma korkuma rağmen"
"tembel olmama rağmen"
"sınavlarda başarısız olma korkuma rağmen"

burada başlangıç cümleleri, korkunuz kurtulmak istediğiniz duygu ve sorun tırnak içinde yazılmıştır. Tek yapacağınız şey bu cümleye altı çizili olan -kendimi tümüyle ve içtenlikle kabul ediyor ve onaylıyorum demek. 

Bunları söylerken

Size önemli bir tavsiyelerim var:
-Sorununuz depreştiği zaman bunu yapmanız çok çok daha etkili olacaktır.
-Tıplama yaparken kendinizi rahat bırakın. Örneğin tıplamaya başladınız ve tıplama cümleniz şu olsun; tembel olmama rağmen kendimi derinden tümüyle, içtenlikle kabul ediyor ve onaylıyorum.
Çalışma esnasında tembellik kelimesinin yerine boşluk duygusu veya sevgisizlik vb. başka bir kelime geçerse şaşırmayın ve değiştirmek için kendinizi zorlamayın.

Bu durum yüzeyde görünen tembellik probleminin altında yatan başka bir sorunun yattığını gösterir. Yani sizi konuyla ilgili çekirdek inancınıza asıl soruna götürüyor olabilir. O zaman değişen bu sorun her neyse onunla ilgili probleme çalışmaya devam edin.

Şimdilik be kadar sevgiyle kalın

Güzarman



0 Kişi Yorum Yaptı :

Hürriyet