ZAYIFLATAN YİYECEKLER

Merhaba,

Zayıf ve formda olmak hepimizin hayalidir değil mi? Zayıf kadın olmak, mankenler gibi görünmek. Hımm. Açıkçası kaç kiloda olursak olalım bence en güzeli sağlıklı ve iyi görünmek. Deneyimlerime dayanarak (bir zamanlar şişman bir kadın olarak, bir zamanlar diyorum çünkü artık zayıf bir kadınım, tabi bu başka bir zaman merak edenlere anlatacağım bir konu) şişmankende zayıfkende kendinle barışık olmak en önemlisi.

Aşağıda bazı bitki ve meyvelerin zayıflamada yardımcı olduğunu göreceksiniz. Araştırdım. Bulabildiğim ilgili sayfalar yanında var.

Neyse hep sağlıklı ve güzel kalın diyorum. Bence her kadın güzeldir. Nokta.


LAHANA KAPSÜLLERİ: lahanakapsulu.com Nadide Sultanda işe yaramış
CabbagePow Lahana Çorbası Kapsülleri, normal lahana çorbasından 3 kat daha fazla zayıflatıcı etkisi olan madde içermektedir;çünkü her kapsülde 3 tabak lahana çorbası konsantresi bulunmaktadır. Her yemekten 20 dakika önce bol su ile alınan kapsül midede açılarak alınan besinlerde bulunan yağların vücuda emilimini engellemekte; vücudun enerji ihtiyacı da mevcut depo yağlardan kullanılarak yağ yakılması sağlanmaktadır.Bu yağ çözücü etkiden dolayı Lahana Çorbası Kapsülleri zamanın en doğal yağ yakıcısı sayılmaktadır.



KİRAZLA ZAYIFLAMA: Sapını kaynatıp içebilirsiniz.
Yunan mitolojisinde karşılığı doğum ve yenilenme, Çin'de ise ölümsüzlük anlamına gelen kirazla zayıflayabilirsiniz! Kiraz düşük kalorili bir yiyecek... Düşük yağ ve bol su içeriyor. Araştırmalara göre yüksek su içeren gıdalar enerji seviyesini yükseltiyor ve metabolizmanın daha iyi çalışmasını sağlıyor. Birçok insan zayıflamak için kiraz gibi sulu gıdaları tüketerek kilo veriyor. Kirazda yüksek potasyum ve düşük sodyum bulunuyor. Bu özelliği ile vücudun su dengesini düzenlemeye yardımcı oluyor, içerdiği sodyum ile aşırı su kaybını önlüyor.



İngiltere'de yayımlanan Daily Mirror Gazetesi en iyi zayıflatan 10 yiyeceği belirledi. İşte en çok zayıflatan yiyecekler ve vücutta yaptıkları etkiler:





Yulaf: Tok ve şişkinlik hissi veriyor. Bir kase lapası vücutta üç kase su tutmayı sağlıyor. Adzuki fasulyesi: (Küçük kırmızı fasulye): Fasulyeler arasında en az yağ oranına sahip. Vücutta daha fazla suyu tutuyor.



Esmer pirinç: B Vitamini deposu olması sayesinde proteinleri, yağları parçalıyor, hazmı kolaylaştırıyor.





Brokoli: Lif ve C vitamini deposu. Ayrıca kilo vermeye yarayan kalsiyum içeriyor. Karaciğere iyi geliyor. Hazma yardımcı oluyor.





Greyfurt: Metabolizmayı hızlandırıyor, vücut direncini artırıyor.





Kırmızı üzüm: Dolaşım sistemini temizliyor. İçerdiği lif, vitamin ve mineraller sayesine kolesterolün düşmesine yardımcı oluyor.





Salatalık: Lif zengini olması sayesinde tokluk hissi veriyor. Ayrıca sağlıklı bir su deposu. Nar: Hormonları dengeliyor. Bu sayede kilonuzu kontrol etmeniz daha kolaylaşıyor. Ayrıca güçlü bir antioksidan.





Elma: Hafif tatlı, bağırsakları harekete geçiriyor

0 Kişi Yorum Yaptı :

Hürriyet