MOONLIGHT VE MICK ST JOHN ÇILGINLIĞI

Hadi itiraf edelim, uzun zamandır kadınların yüreğini yerinden hoplatan böyle bir dizi görememiştik. Adam çok yakışıklı, mimikleri, gülüşü ve Beth’e ve dudaklarına baktığı o sahnelerde sizin de içiniz kıpır kıpır olmuyor mu?
Aralarındaki çekimi oldukça başarılı bir şekilde yansıtmışlar. Warner Bross’u takdir etmek lazım. Yanlış bilmiyorsam CBC yayınlıyordu.

Mick St. John düğün gecesinde eşi Coraline isimli vampir tarafından dönüştürülüyor. 85 yaşında ve çok yakışıklı bir vampir. 4 yaşında iken kaçırdığı Beth yüzünden karısı Coraline’i öldürüyor. Ve tabi Beth büyüyor ve Mick ona aşık oluyor.
Her gece saat on ikide beyaz dizi kıvamında bir bekleyiş başlamadı mı? Birkaç arkadaşla konuştuğumda gizli gizli aynı adamı seyrettiğimiz öğrendim.

Her gece CNBC’de gece yarısı olduğunda kocaları yatağa gönderip yüzümüzde hınzır bir ifade ile St.Mick John’u seyrediyormuşuz da haberimiz yokmuş. Anladığım kadarıyla birinci sezon bitti. İnşallah CNBCE bir zamanlar Desparate Housewife’da ki başarısızlığı göstermezde ikinci sezonu çok bekletmeden verir.

Hadi kadınlar ne dersiniz küçük bir imza kampanyası başlatalım mı? Dizi hakındaki yorumlarınızı bekliyorum.
Güzarman
Bu arada çekici vampirimizi canlandıran Alex O’louglin’nin birkaç resminide eklemeden geçemeyeceğim.
Ağusralyada 1975 yılında doğmuş. Tembelliğimden çeviremedim. Ama aşağıda İngilizceden okumak isteyenlere kısa biyografisini ekliyorum. Sizlerden koca bir özür dileyerek.






Mini Biography
The Australian actor Alex O'Loughlin was born in August 1975.Alex started out his film career in 2004, when he starred in The Oyster Farmer as Jack Flange. The following year, he returned to the big screen in Feed as Michael Carter, a movie which he also co-produced and helped write. Also released that year was a movie titled Man-Thing, in which Alex played Deputy Eric Fraser.However, his most recent role in a feature film was that of Marcus Bohem in The Invisible, released in 2007. Alex acted in the Australian miniseries "The Incredible Journey of Mary Bryant" as the title role's husband. Alex also made his way to American serialized television, on "The Shield" as Detective Kevin Hiatt, the newest member of the strike team. Alex can be seen in August Rush as Marshall, a movie being released in 2007, and also Whiteout, potentially in 2008. In 2005, he was nominated for The Australian Film Institute's "Best Lead Actor in Television" for his role in "Mary Bryant". In 2006 he was nominated for the Logie Awards' "Silver Logie" in the same category and role.




























4 Kişi Yorum Yaptı :

  1. Adsız Says:

    Vallahi çok üzgünüm ama bu dizi 16 bölüm yayınlandıktan sonra yayından kaldırıldı. Amerika'da o zaman çok büyük tepkilere neden olmuştu bu karar ancak ne yazık ki diziyi tekrar yayına sokmaya yetmedi :-(( Yani sizler Alex'e sadece 16 bölüm doya doya bakabileceksiniz !!

  2. totalsecurityprotection Says:

    Bizlerde çok üzgünüz,diziyi kıbrıstan severek takip ediyorduk,bizlerde eşlerimizi uyuttuktan sonra bakıyorduk ama diziyi final yaptılar.keşke devamı çekilse..

    teşekkürler buraya bilgilendirme koyduğunuz için
    Derya

  3. Güzarman Says:

    Sevgili Adsız:)

    Bu ek bilgi için çok teşekkür ederim. Bu durumda bu kıvamda yeni bir dizi bekleyeceğiz yani.
    Güzarman

  4. Güzarman Says:

    Sevgili Ayhan,

    Elimden geleni yaptım. Yeni bölümler olmadığına göre bu aşkta burada bitti.
    Bak biz kadınlar işte, e bu dizinin tadıda eşlerle çıkmaz hani.
    Sevgilerimle

Hürriyet