Eti Puf Açma Teknikleri Uzmanı Aytaç Pufaç, Kolay Açılabilen Yeni Eti Puf Paketleriyle 10 Adımda Hayata Küstü

Türkiye'de “Puf açma uzmanı” olarak ünlenen Aytaç Pufaç, dün İstanbul Taksim Meydanı’nda eski kitaplarını yakarak Eti Puf’un kolay açılabilen paketlerini protesto etti. Yıllarca Eti Puf’u açma çalışmaları yapan ve bu konuda başarılı olmak isteyenlere Eti Puf açma tekniklerini anlatmayı meslek ve misyon olarak seçen Pufaç, eski takipçilerinden destek bekliyor.



Bütün hayatını buna adadı.


15 yaşında zorlanmadan açtığı ilk Eti Puf paketinden sonra büyük bir aydınlanma yaşayan Pufaç, bu olaydan sonra Eti Puf açmak için özel teknikler geliştirdi. Bu tekniklerden “Pof diye patlatarak açma tekniği” yıllarca üniversitelerde ders olarak okutuldu. “Puf açmak öğrenilebilir” düşüncesini gittiği her yerde yaygınlaştırmaya çalıştı. Oflama Pufla, Puf Usulü Başarı ve Hayatın Puf Noktası adlı kitapları 2 yılda 250.000 adet baskı yaptı.






Kimse yüzüne bakmıyor


Yeni Eti Puf paketlerinin kolayca açılması nedeniyle artık kitaplarını kimsenin okumadığını, hatta sevenlerinin yüzüne bile bakmadığını belirten Pufaç, komşularının desteğiyle hayata tutunmaya çalışıyor. Eski günlerini özlemle anan Pufaç, bu halinin herkese ibret olmasını gerektiğini söyledi. Bugüne kadar geliştirdiği tekniklerle bir sürü gencin Puf’unu açtığını ama bu gençlerin yeni Puf Paketleriyle iyice gözünün açıldığını söyleyen Pufaç, artık soyadından utandığını ve bir an önce mahkeme kararıyla soyadını değiştireceğini açıkladı.

Posted in Etiketler: , , |

0 Kişi Yorum Yaptı :

Hürriyet