Tecavüz Spreycisi Yakalanmış!

Haberi ilk Paranoyak Satırlar sayesinde duymuştum. Sinir oldum. Neyse sonunda bunu yapan kişi yakalanmış. Adam bir dolandırcı çıktı ama yine de sinir bozucu. Küçük çocukları taciz ve tecavüz eden insanlar mahkeme kararıyla serbest kalıyor. 13yaşında bir kıza tecavüz eden şehrin ileri gelen şahıslarına hiç bir şey olmuyor, fatura 13 yaşında bir çocuğa kesilerek neredeyse çocuğun hafifmeşrep olduğu iddia ediliyor. Adı üstünde çoçuk, çocuk çocuk. Bu ülkede 3 yaşındaki çocuklara adli tabib psikologları psikollojisi bozulmamıştır raporları veriyor. Tecavüze uğrayan çocuk ve psikolojisi bozulmamış raporu.
Ne yapmalıyız, kime bu konularda baskı yapmalıyızda bu kanunları değiştirebilelim.
Beyenmediğimiz Amerika'da sıradan insanlar kaybolan ve ölen çocukları nedeniyle işin peşini bırakmıyor, Amber Kanunu çıkarıyor.
Biz neden bir şey yapamıyoruz. Ekmek çalan çocuklara savcıların 30 yıl hapis istediği bir ülkede yaşıyoruz, ama trilyonlar götüren insanlara hiç bir şey yapamıyoruz. Deniz Feneri davasında kimsenin sesi soluğu çıkmıyor.

Ne zaman bu konuları siyasi konulardan ayrı tutmayı öğreneceğiz, ne zaman bizden dir deyip çirkin suçları örtbas etmekten vazgeçeceyiz.

Bu arada bu şahsiyetsizi yakalayan tüm polis arkadaşlara teşekkür ederim.

Güzarman

Tecavüz Spreycisi Yakalandı!

İzmir Emniyeti internette tecavüz amaçlı olarak pazarlanan bayıltıcı spreyle ilgili başlattığı soruşturmada 20 yaşındaki Çağkan Ökmen’i gözaltına aldı. İzmir Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Mali Suçlar Büro Amirliği ekipleri, site kapatılmasına ve telefonlara da ulaşılamamasına rağmen soruşturmayı sürdürdü.


Güvenlik güçleri, önce sözü edilen firmanın gerçekte olmadığını belirledi. Araştırmalarını sürdüren polis, sitenin, 20 yaşındaki Manisa Celal Bayar Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Bölümü mezunu Ökmen’e ait olduğunu tespit etti.

Çağkan Ökmen’in ailesiyle birlikte Küçükyalı Semti’nde yaşadığı belirlendi. Bunun üzerine akşam saatlerinde düzenlenen baskınla Ökmen yakalandı. Mali Suçlar Büro Amirliği ekipleri, Ökmen’i gözaltına alırken, bilgisayarlarına da el konuldu. Gerçekte herhangi bir ürün satmadığı, hesabına sprey almak için para yatıranları dolandırdığı ortaya çıkan Ökmen’in, internet sitesi tasarımı yapmak vaadiyle de birçok kişiyi dolandırdığı iddia edildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi


0 Kişi Yorum Yaptı :

Hürriyet