USA, Tenesse, Köpek Çiftliğinden Acı Fotoğraflar

Oldum olası sirkleri, petshop-hayvan dükkanlarını sevmemişimdir. Ne zaman kafeste o hayvanları görsem dükkan sahibine sinir olurum. 
Eğer gözlerine bakarsanız bir çoğunun yarı uyuşturulmuş gibi baktığını görürsünüz. Kimbilir kaç gündür o kafeslerde dışarı çıkarılmadan bekletiliyorlardır. Zaten çoğunun bedenleri ilaç verilmiş gibidir. Minicik kedi ve köpek yavruları annelerinden erkenden ayırılarak o kafeslere hapsedilmiştir. Ve bizler o kafeslerin önlerine giderek ayyy, ne şekersin sseeeen, tarzında sesler çıkararak onların acı hikayelerini bilmeden bir de üstüne para vererek satın alırız. Bizler dediğime bakmayın. Sokaklarda ve barınaklarda bu kadar terkedilmiş hayvan dururken onları satın alan arkadaşlarımızdan bahsediyorum. 
Tamam madem özel bir cins alacaksınız en azından sizden ricam üretildiği çiftliğe gidip bir bakın. Sağlıklı bir ortamda dünyaya getirilen bir yerden alıyorsanız size diyeceğim yok. Ama çoğu ithal edilen ve bakımsız hayvan çiftliklerinden getirilen bir yeri destekliyorsanız en azından aşağıdaki fotoğraflara bir bakın derim.Lütfen aynı hatayı tekrar yapmayın. Yapanlarada engel olun.

Köpek Çiftliğinden Acı Fotoğraflar

Posted in Etiketler: |

0 Kişi Yorum Yaptı :

Hürriyet